Σοφία Φουσκετάκη

Σοφία Φουσκετάκη

Ψυχοθεραπεύτρια

Πληροφορίες

Σπούδασε Ψυχολογία στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και απέκτησε μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Ψυχική Υγεία από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ως ψυχοθεραπεύτρια, έχει εκπαιδευτεί στην Συμπεριφορική Θεραπεία Οικογένειας στην Ψύχωση ενώ για χρόνια ήταν συμμετέχουσα στο σεμιναριακό πλαίσιο που διοργανώνεται από την Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Μελέτης της Εφηβείας και αφορά τις ιδιαιτερότητες της ψυχαναλυτικής εργασίας με τον έφηβο. Συνεχίζει την εκπαίδευση της στην Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία Ομάδας της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Ομάδας.

Εργάζεται στο χώρο της Ψυχικής Υγείας από το 2008, παρέχοντας τις υπηρεσίες της σε διάφορες μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Ψυχιατρικά πλαίσια όπως αυτή του Συλλόγου Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία, του Κέντρου Ημέρας της Αγίας Παρασκευής, της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας και του τμήματος Πολλαπλών Ψυχοθεραπειών του ΨΝΑ Δρομοκαΐτειου, με βασικό αντικείμενο την ατομική ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία και το συντονισμό θεραπευτικών ομάδων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email