Μαριάννα Φιωτάκη

Μαριάννα Φιωτάκη

Χοροκινητική Θεραπεύτρια

Πληροφορίες

Η Mαριάννα Φιωτάκη είναι Χοροκινητική θεραπεύτρια (MA in Dance MovementTherapy, Autonomous University of Barcelona). Από το 2020 συνεχίζει την επαγγελματική της εκπαίδευσή, ως Υπαρξιακή ψυχοθεραπεύτρια, στην Ελληνική Εταιρεία Υπαρξιακής Ψυχοθεραπείας, Γίγνεσθαι.

Έχει εργαστεί, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ισπανία, σε κέντρα ημέρας και δομές, προσφέροντας ομαδικές και ατομικές συνεδρίες χοροκινητικής θεραπείας, σε ασθενείς διαγνωσμένους με Alzheimer’s και άνοια, σε ενήλικες με νοητική υστέρηση και ψυχικές διαταραχές, καθώς και σε παιδιά, έφηβους και ενήλικους πρόσφυγες. Αυτή τη στιγμή συνεργάζεται, προσφέροντας συνεδρίες χοροκινητικής θεραπείας, τόσο σε ομαδικό, όσο και ατομικό πλαίσιο, με το Δίκτυο Μεταναστριών Μέλισσα, με το Κέντρο Ημέρας του ΕΠΙΨΥ, καθώς και με το θεραπευτικό γραφείο Θεραπευτικό Μονοπάτι. Ενημερώνει συνεχώς τη πρακτική της συμμετέχοντας σε διεθνή συνέδρια, σεμινάρια και εργαστήρια.

Η προσέγγισή της εστιάζει στην μοναδικότητα του κάθε ατόμου και των εμπειριών του, με κεντρικό άξονα τη δημιουργική δουλειά με το σώμα και την κίνηση, σε συνδυασμό με τον λόγο, αλλά και με άλλες μορφές τέχνης, όπως η ζωγραφική και η μουσική.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email