Κατιαλένα Σουρβίνου

Κατιαλένα Σουρβίνου

Ψυχολόγος

Πληροφορίες

Η Κατιαλένα Σουρβίνου σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Οργανωτική και Οικονομική ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών.

Για περισσότερα από δέκα χρόνια, έχει εργαστεί για την ψυχολογική υποστήριξη ατόμων με σοβαρές ψυχικές διαταραχές και των οικογενειών τους, τόσο σε νοσοκομειακό όσο και σε εξωνοσοκομειακό πλαίσιο. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συνεργασίας με την Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής «Π. Σακελλαρόπουλος», απέκτησε εμπειρία στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, στην πρόληψη και ευαισθητοποίηση της κοινότητας σε θέματα ψυχικής υγείας, ενώ παράλληλα, μέσα από θέσεις ευθύνης, εστίασε στην οργάνωση και το συντονισμό των Μονάδων και του προσωπικού. Από το 2018 εργάζεται ψυχοθεραπευτικά, στο Κέντρο Ημέρας για την Ψυχολογική Υποστήριξη Ασθενών με Καρκίνο, των φροντιστών τους καθώς και υγειονομικού προσωπικού μέσω εκπαίδευσης και εποπτείας.

Συνεχίζει την εκπαίδευση στο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Κλινική Ψυχοκοινωνική Ογκολογία του ΚΕ.Υ.Ε.Ε. Ψ.Ο. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Έχει παρακολουθήσει την ετήσια εκπαίδευση Κλινικής Ψυχοπαθολογίας του Αιγινητείου Νοσοκομείου. Έχει εκπαιδευτεί στην χορήγηση, βαθμολόγηση και ερμηνεία των Προβολικών Σχεδίων και της Δοκιμασίας TAT, της Προβολικής Δοκιμασίας Rorschach (ΕΨΥΠΕ) , του Πολυδιάστατου Ερωτηματολογίου Προσωπικότητας MMPI 2 (ISON Psychometrica). Είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας (ISON Psychometrica).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email