Ελένη Κόλλια

Ελένη Κόλλια

Ψυχολόγος

Πληροφορίες

Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικών και Ψυχολογίας με ειδίκευση στην Ψυχολογία, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην Ιατρική Αθηνών και το μεταπτυχιακό με τίτλο «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας – Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών» στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

Ως Ψυχοθεραπεύτρια, έχει ειδικευτεί στη Συστημική προσέγγιση και την οικογενειακή θεραπεία και θεραπεία ζεύγους στο Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχοθεραπείας (ΣΚΕΨΥΣ). Επιπλέον, έχει ολοκληρώσει την ετήσια εκπαίδευση για παιδιά, συστημικής προσέγγισης, στο Εργαστήριο Συστημικής Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής (Ροδάκινο).

Έχει προσφέρει εθελοντική εργασία στο κέντρο ημέρας της Ε.Π.Α.Ψ.Υ και συγκεκριμένα στην υπηρεσία οικογενειακής θεραπείας και θεραπείας ζεύγους καθώς επίσης έχει πραγματοποιήσει πρακτική στα επείγοντα του Αιγινήτειου Νοσοκομείου.

Σήμερα συνεργάζεται με ιδιωτικό κέντρο ειδικών θεραπειών παρέχοντας ψυχοθεραπεία σε παιδιά και εφήβους και συμβουλευτική σε γονείς, ενώ συνεχίζει να συμμετέχει σε σεμινάρια και συνέδρια.

Συνεργάζεται με το Βήμα Κοινό αναλαμβάνοντας ενήλικες και θέλοντας να συμβάλλει στην προσπάθεια των ατόμων να βελτιώσουν την ψυχική τους υγεία.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email