Όλγα Καμπέρη

Όλγα Καμπέρη

Ψυχολόγος Εφήβων

Πληροφορίες

Η Όλγα Καμπέρη είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Ψυχολογία. Είναι κάτοχος δυο μεταπτυχιακών τίτλων με θέμα ‘Psychoanalytic Studies’ και ‘Psychodynamic Psychotherapy for Children, Young People & Families’ από το Πανεπιστήμιο του Essex και την κλινική Tavistock του Λονδίνου (The Tavistock and Portman NHS Foundation Trust).

Έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί επί τέσσερα χρόνια ως Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια Παιδιών και Εφήβων στην κλινική Tavistock με παιδιά και εφήβους με αναπτυξιακές και συναισθηματικές διαταραχές. Είναι μέλος της Εταιρείας Ψυχοθεραπευτών Tavistock (TSP), του Βρετανικού Ψυχαναλυτικού Συλλόγου (BPC) καθώς επίσης και εκπαιδευόμενο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Παιδιού και Εφήβου.

Σήμερα συνεργάζεται με ιδιωτικά κέντρα ψυχοθεραπείας παιδιών και εφήβων και προσφέρει εθελοντική εργασία σε υπηρεσία για την ψυχική υγεία μεταναστών και προσφύγων. Συνεργάζεται με το Βήμα Κοινό, στο τμήμα Εφήβων, παρέχοντας ψυχοθεραπείες σε εφήβους και συμβουλευτική σε γονείς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email