Ιωάννα Γαλάνη

Ιωάννα Γαλάνη

Ψυχολόγος

Πληροφορίες

Η Ιωάννα Γαλάνη είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του University of Maryland, College Park στην Αμερική με minor στην Ρητορική. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο School of Public Health, University of Maryland, College Park όπου εξειδικεύτηκε στην συστημική ψυχοθεραπεία για ενήλικες, ζευγάρια, και οικογένειες.

 

Κατά την διάρκεια του πτυχίου της εργάστηκε ως senior research assistant υπό την εποπτεία της Αμερικανίδας ψυχολόγου, Michele Gelfand, σε θέματα διαπολιτισμικής ψυχολογίας. Στην συνέχεια, εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στην πανεπιστημιακή κλινική, Center for Healthy Families, όπου παρείχε υπηρεσίες  ψυχικής υγείας  σε ενήλικες, ζευγάρια, και οικογένειες. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής της, εργάστηκε σε ιδιωτικό γραφείο στην Washington, D.C. όπου ανέλαβε περιστατικά ζευγαριών με θέματα απιστίας, εμπιστοσύνης, επικοινωνίας, συναισθηματικής και σωματικής σύνδεσης, ενήλικες με αγχώδεις διαταραχές, καταθλιπτικές διαταραχές, και διαταραχές προσωπικότητας, καθώς και εφήβους με θέματα συναισθηματικής διαχείρισης.

 

Ως συστημική ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, η κλινική της πρακτική είναι εκλεκτική, χρησιμοποιώντας διάφορες θεραπευτικές προσεγγίσεις, και εξετάζει το ανθρώπινο σύστημα ως όλον, με έμφαση στις σχέσεις των μερών που απαρτίζουν το σύστημα. Βασική της πεποίθηση είναι ότι η θεραπευτική σχέση αποτελεί ένα βασικό θεραπευτικό εργαλείο για την ψυχοπνευματική εξέλιξη του ανθρώπου.

 

Παρέχει συνεδρίες  στα Ελληνικά και Αγγλικά (Primary Fluency) και έχει πιστοποιητικά στο Gottman Level Training 1, Cognitive Processing Therapy, και Prepare-Enrich (σε εξέλιξη).

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email