Γεωργία Βενιζέλου

Γεωργία Βενιζέλου

Ψυχολόγος

Πληροφορίες

Σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων στην «Κοινωνική Ψυχιατρική και Παιδοψυχιατρική», όπου στο πλαίσιο των σπουδών αυτών εκπαιδεύτηκε στην ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία. Στην παρούσα φάση είναι υποψήφια ψυχαναλύτρια στην Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος επιστημονικών ημερίδων και συνεδρίων με θέματα που αφορούν στην ψυχική υγεία και στην ψυχανάλυση. Στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης έχει, επίσης, συμμετάσχει σε σεμινάρια μονοετούς διάρκειας  του  Ινστιτούτου Ομαδικής Ανάλυσης Αθηνών και Ψυχοδράματος & Κοινωνικοθεραπείας, της ΕΕΨΕ (Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας) και της ΕΨΕ (Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας)

Από το 2004 και για 18 συναπτά έτη εργάσθηκε στον τομέα της Κοινοτικής Ψυχιατρικής στην Άμφισσα και στην Αθήνα σε μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης – στεγαστικές δομές ως ψυχολόγος και Επιστημονικά Υπεύθυνη ενώ τα τελευταία 8 χρόνια εργάσθηκε ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια σε Κέντρο Ημέρας. Από το 2005 έως σήμερα διατηρεί ιδιωτικό γραφείο ψυχολόγου ενώ από τις αρχές του 2023 συνεργάζεται με τη Διεπιστημονική Ομάδα στο «Βήμα Κοινό».

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email