Μαρία Αμπεριάδου

Μαρία Αμπεριάδου

Ψυχολόγος

Πληροφορίες

Η Μαρία Αμπεριάδου είναι Ψυχολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας και του τριετούς Μεταπτυχιακού Προγράμματος σπουδών στην Κλινική Ψυχολογία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ως ψυχολόγος, συνεργάζεται με το Βήμα Κοινό και το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων – Τμήμα ΨΠΣΑ. Επιπλέον εργάζεται ιδιωτικά, παρέχοντας δια ζώσης και διαδικτυακές συνεδρίες. Παράλληλα, είναι εξωτερική συνεργάτης του Τμήματος Διαταραχών Προσωπικότητας του Αιγινητείου Νοσοκομείου.

Στο πλαίσιο των σπουδών της, έχει εκπαιδευτεί στην ψυχοδιαγνωστική αξιολόγηση παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με ψυχομετρικά εργαλεία. Ολοκλήρωσε διετές μετεκπαιδευτικό σεμινάριο Κλινικής Ψυχοπαθολογίας στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ – Αιγινητείου Νοσοκομείου. Ακόμα, έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια από την Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία και την Ελληνική Εταιρεία Ψυχανάλυσης και Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας.

Τέλος, έχει συνεργαστεί με το Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Παλλήνης, το Συμβουλευτικό Κέντρο Φοιτητών ΕΚΠΑ, το Τμήμα Εφήβων-Νέων του 18ΑΝΩ και την Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email