Μαίρη Πάνου

Μαίρη Πάνου

Ψυχολόγος

Πληροφορίες

H Μαίρη Πάνου είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της πραγματοποίησε κλινική άσκηση στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου “Σωτηρία”. Έχει ειδικευθεί στην Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία στην Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών, όπου και εργάστηκε στο Τμήμα Θεραπείας ενηλίκων.

Το μεταπτυχιακό της έχει τίτλο “Εφαρμοσμένη Γνωστική και Αναπτυξιακή Ψυχολογία” και στη διπλωματική της έρευνα ασχολήθηκε ακριβώς με τις εφαρμογές στο χώρο της ψυχολογίας και με την σχέση ψυχολογίας και νέων τεχνολογιών. Δουλεύοντας κάποια χρόνια σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και σε κέντρα ειδικών θεραπειών έχει αποκτήσει εμπειρία σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες καθώς και σε Συμβουλευτική γονέων. Η εθελοντική της δράση ήταν σχετική με την Παρέμβαση στην Κοινότητα μέσω της ΑΜΚΕ “ΙΑΣΙΣ” και με την τηλεφωνική υποστήριξη μέσω της Γραμμής 10306 του Υπουργείου Υγείας.

Στο παρόν συνεργάζεται με το ΒΗΜΑ ΚΟΙΝΟ, καθώς και με άλλα κέντρα ψυχοθεραπείας ενηλίκων και θεραπείας παιδιών, εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχοθεραπεύτρια και διδάσκει ορισμένα μαθήματα στο προπτυχιακό τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email