Ψυχιατρική Παρακολούθηση

Συμβουλευτική

Ψυχοθεραπεία

Ψυχομετρικά Tests

Ομαδική Ψυχοθεραπεία

 

Ελένη Αποστολίδου

Ελένη Αποστολίδου

Ψυχολόγος

Πληροφορίες

Η Ελένη Αποστολίδου είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικών-Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και του τμήματος Ψυχολογίας του Paris Descartes, Γαλλία.
Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Κing’s College London της Αγγλίας, όπου εξειδικεύτηκε στην Ψυχική Υγεία Παιδιών κι Εφήβων.
Στη συνέχεια, εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε ως Child Well-Being Practitioner στο Βρετανικό Σύστημα Υγείας (NELFT NHS Trust), σε συνεργασία με το King’s College London & το Anna Freud Centre, παρέχοντας ατομικές και ομαδικές συνεδρίες, βασισμένες στις τεχνικές της γνωσιακής-συμπεριφοριστικής θεραπείας (low intensity CBT).
Έχει πραγματοποιήσει κλινική άσκηση στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο (Α’ Ψυχιατρική Κλινική) & στο Μaudsley Hospital (Λονδίνο) , καθώς κι έχει εργαστεί εθελοντικά στο Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Σισμανογλείου Νοσοκομείου.
Σήμερα, συνεργάζεται με ιδιωτικά κέντρα ειδικών θεραπειών παιδιών κι εφήβων και συνεχίζει την ψυχοθεραπευτική της εκπαίδευση, στην Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Παιδιού κι Εφήβου.
Συνεργάζεται με το Βήμα Κοινό, στο τμήμα Εφήβων, προσφέροντας ατομικές συνεδρίες και συμβουλευτική γονέων.

Πρόγραμμα #1

Το Πρόγραμμα #1 έχει να κάνει με την βοήθεια και στήριξη του ασθενή για σταθερή ένταξη και αποδοχή στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο

Πρόγραμμα #2

Το Πρόγραμμα #2 έχει να κάνει με την βοήθεια και στήριξη του ασθενή για σταθερή ένταξη και αποδοχή στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο

Πρόγραμμα #3

Το Πρόγραμμα #3 έχει να κάνει με την βοήθεια και στήριξη του ασθενή για σταθερή ένταξη και αποδοχή στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο